Susans Woordenweb live!

Met trots lanceer ik  de website van Susans Woordenweb. Wie is ‘ik’ dan wel? Ik ben Susan Vermeer en begin maart heb ik Susans Woordenweb opgericht als eigen bedrijf.

Een bedrijf dat beoogt websites te maken, kan zelf niet zonder. Met deze site laat ik je zien wat ik te bieden heb. Spoedig volgen voorbeelden van ander werk.

Nu mijn site staat, is Susans Woordenweb als bedrijf echt in de lucht.

Het aanbod

Susans Woordenweb levert niet alleen nieuwe websites op maat. Tot aanbod behoren ook het verbeteren van bestaande websites en het geven van advies over vindbaarheid en de inzet van social media. Ook het schrijven van webteksten behoort tot mijn expertise. Meer informatie op de pagina Producten.

Voorlopig maak ik websites in WordPress, ook deze site is daarmee opgezet en ingevuld.