Categorie archief: Nieuws

Nieuws van en over Susans Woordenweb

Project: Webteksten Mensacatering

Voor de nieuwe website van Mensacatering heeft Susans Woordenweb de teksten geschreven. De focus moest voor dit bedrijf vooral liggen op verantwoorde voeding: gezond en ecologisch en sociaal verantwoorde bedrijfsvoering.

De site zelf is een Joomla-website. Het ontwerp van de site is afkomstige van CrossMediaCreations, een bedrijf van Remco Janssen. Remco is een oud-collega van Susans Woordenweb-oprichter Susan Vermeer.

Website Mensacatering schermafbeelding

Bij het schrijven van de webteksten is rekening gehouden met de vindbaarheid in zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid.

Project: Website Timmerbedrijf Pieters

Half oktober 2014 heeft Susans Woordenweb de website van Timmerbedrijf Pieters opgeleverd. Op deze site laat het bedrijf zijn werk zien en biedt het een aantal informatieve links over verbouwingen die handig zijn voor potentiële klanten.

Website Timmerbedrijf Pieters

Bijzonderheden van de website

 • De site wordt gehost door KPN en voor het opzetten van de site heeft Susans Woordenweb gemaakt van de sitebuilder die KPN biedt.
 • Na een voorbeeldopzet door ons, verzorgt de klant nu zelf de content.

Website MijnThuis Interieuradvies

Website MijnThuis InterieuradviesBegin augustus 2014 heeft Susans Woordenweb de website van MijnThuis opgeleverd. Op deze site laat binnenhuisarchitecte Anne Malsy-Mink haar projecten zien en legt zij uit hoe ze te werk gaat als ze interieuradvies geeft.

Bijzonderheden van de website

 • Self-hosted WordPress site
 • De klant verzorgt zelf de content
 • De site maakt gebruik van het theme Tempera – daaraan kan de klant kleuren, lettertypes en nog veel meer aan de vormgeving zelf aanpassen
 • Maakt gebruik van diashow
 • Deelknoppen op de site maken het mogelijk om pagina’s te delen per mail of op Social Media (naar keuze van klant) en om pagina’s te printen.
 • Facebook-pagina en Pinterest-Pagina van klant zijn gekoppeld aan de site

Website beeldend kunstenaar John Nieland

Website John Nieland
Online fotogalerij met schilderijen van John Nieland

In april 2014 heeft Susans Woordenweb de website voor beeldend kunstenaar John Nieland opgeleverd.

Op deze site moeten vooral de werken van de kunstenaar eruit springen. Daarvoor is gebruik gemaakt van fotogalerijen. De foto’s zijn ook te bekijken als diashow.

Bijzonderheden van de website

 • Self-hosted WordPress site
 • Maakt gebruik van het theme Suits
 • De klant verzorgt zelf de content
 • Tweetalig: Nederlands en Engels
 • Maakt gebruik van diashow
 • Deelknoppen op de site maken het mogelijk om pagina’s te delen per mail of op Social Media (naar keuze van klant) en om pagina’s te printen.

Susans Woordenweb live!

Met trots lanceer ik  de website van Susans Woordenweb. Wie is ‘ik’ dan wel? Ik ben Susan Vermeer en begin maart heb ik Susans Woordenweb opgericht als eigen bedrijf.

Een bedrijf dat beoogt websites te maken, kan zelf niet zonder. Met deze site laat ik je zien wat ik te bieden heb. Spoedig volgen voorbeelden van ander werk.

Nu mijn site staat, is Susans Woordenweb als bedrijf echt in de lucht.

Het aanbod

Susans Woordenweb levert niet alleen nieuwe websites op maat. Tot aanbod behoren ook het verbeteren van bestaande websites en het geven van advies over vindbaarheid en de inzet van social media. Ook het schrijven van webteksten behoort tot mijn expertise. Meer informatie op de pagina Producten.

Voorlopig maak ik websites in WordPress, ook deze site is daarmee opgezet en ingevuld.