Over

Susan Vermeer

Susan-Vermeer-portret “letters vormen woorden rijgen aaneen tot zinnen creëren alinea’s stapelen op tot scenes vertellen een verhaal”

In maart 2014 heb ik Susans Woordenweb opgericht. Het doel was: webteksten schrijven om mezelf te onderhouden en daarnaast het creatieve schrijven uit te bouwen tot daarmee mijn boterham kan worden belegd. En er hoeft echt geen kaviaar op.

Leuk bedacht, maar met acquisitie, boekhouding en dat soort gein, blijft er bijster weinig creatieve schrijftijd over. Bovendien, is het erg veel tijd met alleen mezelf als gezelschap, hoe leuk ik ook ben ;-).  Inmiddels werk ik dus parttime als redacteur bij Per Seconde Wijzer. Quizvragen bedenken en die leuke anekdotes schrijven die Erik Dijkstra aan het begin van een vraag vertelt. Samen met leuke collega’s.

En intussen heb ik veel meer tijd voor al die scenario-ideeën die hopelijk ooit films worden.

Susan schrijft scenario's